Evigilo Till vilken nytta? Innovation Kurser Utbildningskonsult Karriär Kontakt Nyheter
Upplägg Produktinfo Kurstillfällen och anmälan Tyckt om innovation... Tyckt om TTT...

Deltagare tycker till om...

 

Konsten Att Vara Innovativ - KAVI

"Innovation är människor som skapar värde genom att genomföra nya idéer. Konsten Att Vara Innovativ hjälper dig att utöka din medvetenhet av alla de aktiviteter som är involverade när vi är innovativa."

Dr. Andres Fortino, P.E, Associate Provost, Corporate Graduate Programs, NYU: POLY

"Värdet av workshopen är dess systematiska förhållningssätt, hur den ger dig verkliga insikter i vad som händer inuti din organisation och belyser dina egna attityder och relationer till att vara innovativ, följt av tid att lyfta fram var och en av de element som krävs för innovation inom organisationen. Detta ger dig möjlighet att få med dig en plan för hur du ska ta itu med viktiga frågor. KAVI är också en mycket engagerande upplevelse. Jag blev förvånad över hur involverade personer blev i processen och hur djupt de tog den till sig."

Brad Stackhouse, CEO, Stackhouse Garber Associates

"Konsten Att Vara Innovativ är rolig. Den är engagerande. Den använder effektivt olika typer av interaktion. Det är självreflekterande. Jag fick nytt perspektiv på mig själv och andra. Alla kan vara kreativa och innovativa "

Diana Bing, Former Director, Enterprise Learning, IBM

"En workshop mycket annorlunda jämfört med våra "normala" kurser. Jag gillade särskilt den övergripande strategin till ett så komplicerat ämne och den utmärkta presentationen. "

Chris Santis, Senior Partner, PricewaterhouseCoopers

Evigilo-logga-2.png

IN ENGLISH

Skapa förutsättningar för en effektivare verksamhet.

Evigilo

Strandgatan 2
SE-582 26 Linköping

Copyright 2018

kontakt

Frågor»

Intresseanmälan» 

Kursanmälan»

Tips & Idéer»

Dela